Айкідо для дітей (від 6 років) у ГУРУ Студії!

До уваги батьків!

Якщо Ви хочете зміцнити здоров’я Вашої дитини, АЙКІДО саме те, що Вам потрібне!

Айкідо 合気道 — сучасне японське бойове мистецтво, створене Моріхеєм Уесібою як синтез його досліджень бойових мистецтв, філософії та релігійних переконань. Метою Уесіби було створення такого мистецтва, практики якого змогли б захистити від травм як себе, так і нападника.

Айкідо вчить контролювати нападника, використовуючи його силу проти нього самого, що мінімізує його можливу перевагу в зрості або фізичній силі, тому айкідо чудово підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток. Діти, що займаються айкідо, зміцнюють м’язи, стають фізично міцнішими і витривалішими, покращують координацію рухів і реакцію. Айкідо допоможе навчити Вашу дитину дисципліни та самоконтролю. Айкідо вчить долати труднощі і домагатися поставленої мети, що надалі стане в нагоді в житті будь-якій дитині. Також це чудова можливість для дитини розширити своє коло друзів та інтересів!

Запрошуємо дітей та підлітків до груп від 6 до 15 років! Більш детальну інформацію про тренерів, розклад та ціни дивіться у розділі Айкідо.

Кількість місць у групах обмежена, тож поспішайте записатися!