Айкідо для дорослих у ГУРУ Студії

Ви вирішили зайнятися східними єдиноборствами та не знаєте на якому виді зупинити свій вибір? У цій статті ми не аналізуватимемо всі можливі варіанти, а зупинимося на Айкідо.
 

Айкідо 合気道 — сучасне японське бойове мистецтво, створене Моріхеєм Уесібою як синтез його досліджень бойових мистецтв, філософії та релігійних переконань. Метою Уесіби було створення такого мистецтва, практики якого змогли б захистити від травм як себе, так і нападника.

Отже, навіщо Вам потрібно АЙКІДО?

ЧОЛОВІКАМ АЙКІДО ДАСТЬ СИЛУ, ВИТРИВАЛІСТЬ І ЗДОРОВ’Я

Займаючись айкідо, чоловік покращить свою загальну фізичну підготовку, підвищить витривалість, збільшить швидкість реакції та концентрацію уваги. Заняття айкідо добре впливають на здоров’я загалом, сприяють нормалізації ваги та гармонійному розвитку м’язів. На відміну від багатьох інших єдиноборств, в айкідо немає вікових обмежень – можна займатися з юних років і до похилого віку, зберігаючи активність і життєву енергію.

ЖІНКАМ АЙКІДО НАДАЄ КРАСУ І ГАРМОНІЙНІСТЬ ТІЛА

Айкідо одне з небагатьох єдиноборств, яке чудово підходить для жінок. Айкідо надасть не тільки навички самооборони та покращить Вашу реакцію в критичних ситуаціях, але також додасть гнучкості, спритності, виробить правильну та красиву поставу. У айкідо немає грубої фізичної сили. Ви навчитеся керувати супротивником, використовуючи його ж енергію та силу, тому характерні для айкідо плавні сферичні рухи та техніки, з мінімальними зусиллями зможе виконувати навіть тендітна дівчина. Тренування айкідо набагато різноманітніші та цікавіші, ніж одноманітні заняття фітнесом!

До групи відкрито постійний набір – каждый может начать заниматься, не зависимо от возраста, уровня физической подготовки и опыта занятий спортом! Тренер и старшие ученики всегда помогут новичкам быстро влиться в процесс тренировки. кожен може розпочати займатися, незалежно від віку, рівня фізичної підготовки та досвіду занять спортом! Тренер та старші учні завжди допоможуть новачкам швидко долучитися до процесу тренування.

Більш детальну інформацію про тренерів, розклад та ціни дивіться у розділі Айкідо.